Maak kennis met Nicolien van team Assjette

Assjette vzw

Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Nicolien en ik ben 24 jaar jong. Ik startte bij Assjette als stagiaire in 2021 en kan mijzelf nu met trots een van de trajectbegeleiders noemen. Mijn werk biedt mij de kans om de mensen écht te leren kennen en oprechte connecties te maken. Dit geeft mij een enorme portie energie, wat maakt dat ik er iedere dag met plezier sta.

Na mijn werkuren kom ik tot rust door te luisteren naar true-crime-podcasts, wat heel tegenstrijdig klinkt, en pik ik graag een serie mee. Zo ben ik momenteel verzot op The Great British Bake Off. Hier haal ik al de nodige tips en tricks uit voor het kookatelier 😉.

Aangezien ik een eerder ingetogen persoon ben, zou ik het nooit aandurven om te zingen bij een karaokeavond. Maar mochten alle aanwezigen toondoof zijn, dan zou ik voor een nummer van Amy Winehouse of Florence Welch kiezen.

Op mijn nachtkastje ligt er steevast een boek en mijn lippenbalsem. Iets verderop liggen mijn Zalando-pakketjes, die ik keer op keer vergeet terug te brengen. Want naast true-crime is online shoppen mijn grootste guilty pleasure.

Behalve enkele studentenjobs is mijn huidige job bij Assjette mijn eerste “grote-mensen-baan”. Ik heb al veel geleerd als beginnend hulpverlener en ik kijk uit naar de vele uitdagingen en leerkansen die de toekomst mij te bieden heeft.