Maak kennis met An van team Assjette

Assjette vzw

Sinds vorig jaar mag ik deel uitmaken van het Assjette-team. Ik stel me graag even voor. Ik ben 46 jaar, mama van Ben, Roos en Bas, en ik ben getrouwd met Jo.
Ik combineer het beste van twee toffe jobs: trajectbegeleider bij Assjette en coach in BuSO KIDS, de pASSer.
Op vrijdag ga ik kleien en potten draaien om mijn hoofd leeg te maken. De zelfgemaakte potjes zijn perfect om er aperitiefhapjes in te doen. Want aperitieven met mijn familie of vrienden vind ik zalig!

Toen de mogelijkheid zich voordeed om bij Assjette te komen werken, dacht ik: “Het leven is aan de durvers!” Ik ben blij dat ik de stap heb gezet naar een nieuwe uitdaging. Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd en leer nog iedere dag bij. Mogen leren van anderen is voor mij de kers op de taart voor mijn werk.

Op mijn nachtkastje liggen al heel lang boeken klaar om te lezen. Maar ik ben een echte marmot en val ’s avonds meestal onmiddellijk in slaap, na een goedgevulde dag.

Ik ben een échte eightiesfan. Meezingen in de auto of tijdens het koken of tuinieren zijn echte geluksmomentjes.
Ik kook heel graag en eet ook graag. Vooral samen tafelen: genieten van lekker eten en het gezelschap vind ik zalig. Het hoeft zeker geen chic restaurant te zijn. Picknicken of woudloperskeuken kunnen minstens even gezellig zijn. Ik probeer zo veel mogelijk te genieten van de kleine dingen in het leven!