Maak kennis met Anne van team Assjette

Assjette vzw

Ik ben Anne, mama van een heerlijk ondeugend ventje en vriendin van een hardwerkende boer. Ik kom net van de schoolbanken maar ben al 32 jaar. Ik ben zeker niet te oud om te leren, dat doe ik elke dag. Dat motiveert me in deze job. Ik leer vooral van de mensen om me heen, en dus zeker van onze Assjetters. Het is elke dag allesbehalve saai, en iets samen kunnen creëren, heerlijk vind ik dat. Zowel in relatie als in creatie. Ik zie beide aspecten hand in hand gaan en ben dan zielsgelukkig als ik een ander zijn of haar hart zie ophalen tijdens het creatieproces. 

Ik ben fier dat ik deel uitmaak van deze werking, en voel me hier als een vis in het water (: 

Ik vind het knap als mensen positief ingesteld door het leven gaan, want daar bereik je zoveel mee en het werkt relativerend en inspirerend. Ik probeer daarom deze eigenschappen mee te nemen in mijn dagelijks denken en handelen. 

Als je mij zou meenemen naar een karaokebar, dan kies ik voor “Tequila” van The Champs, kwestie van mijn medemensen te sparen. Daarbij is mijn Limburgs accent niet waarneembaar met zulke lyrics. #kenjezelf

Of zoals ik Kris al zou horen zeggen: “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.”  

Geef mij maar  als favoriet gerecht saucisse met puree en bloemkool in witte saus. Of nee, doe maar een spaghetti. Of nee, doe toch maar een croque-monsieur… en ook een dame blanche erbij. “Food is life”, ik hou van lekkere dagelijkse kost. Bij dezen een oproep aan Jeroen Meus om een keer een kookworkshop te komen geven bij ons 😉