Cera organiseert van 2 mei 2019 tot en met 30 september 2019 een goodwalk in Hasselt. Tijdens deze wandeling van ongeveer 5 km kan je allerlei duurzame initiatieven spotten. Een wandelgids met zoektocht leidt je naar cultureel erfgoed, verborgen parels en de meest duurzame zaken van de stad. Onderweg ontvang je enkele geschenkjes. Zo zorgt Assjette voor een kaars, een herbruikbare broodzak of een set kaarsjes. Je kan ook genieten van ambachtelijke speculaas bij Bakkersdochter en een typisch Hasselts dessert in het Smaaksalon. Meer info vind je op de website van Cera.

Op 23 april zijn de yoga-sessies, in samenwerking met de regenboog vzw, ook weer van start gegaan. De sessies lopen (voorlopig) tot en met 25 juni 2019 van 10u30 tot 11u30. Vanaf heden gaan de sessies door op een nieuwe locatie namelijk in Vormingplus, Cellebroederstraat 13, 3500 Hasselt. Via deze link vind je alle data en kan je jezelf per sessie inschrijven.

Samen met enkele medewerkers heeft onze stagiaire, Lize, een sociaal artistiek project opgestart in functie van haar opleiding. Binnen dit project brengt ieder op zijn eigen manier zijn of haar autisme op een creatieve manier in beeld. Op donderdag 9 mei volgt er dan een interne tentoonstelling in de Serre voor alle medewerkers van Assjette